Destacados

Dénia ja té falleres majors per l’exercici 2010 – 2011

Dénia ja té falleres majors

IMG_4704W_556x371

 Des de dimarts passat 25 de Maig, Dénia ja té a les dos máximes representants de les festes falleres per al pròxim exercici 2011, després que es celebraren les tan anhelades votacions per a triar amd ós  jóvns d’entre les 15 candidates als càrrecs de fallera major i fallera major infantil.

La xiqueta Paula Bertomeu Pérez, del districte Centro,  nova fallera major infantil, no va poder ocultar la seua satisfacció quan al preguntar-li Ana Kringe, alcaldessa de Dénia, si volia dir algo, va contestar molt emocionada «moltes gràcies».

Conformen la cort d’honor infantil Paula Argudo (Les Roques), IMG_4628W_556x371

Lluna Mai Fortea (Camp Roig), Ainara Alguacil (París Pedrera),

 Judith Fernández (Diana), Lena Caminal (Port Rotes) i Isabel Comes (Baix La Mar).

Minuts després, es repetí la cerimònia. El telèfon va sonar i l’alcaldessa va pronunciar el nom de la senyoreta Laura Mena Llorca, de la falla districte Campaments entre els crits que s’escoltaven a l’altre costat de l’auricular.   La cort d’honor està composta per Cynthia Cabrera (Baix La Mar), Sonia Arnau (París Pedrera), Isabel Gallego (Les Roques) i Susana Aragón (Oeste).

L’acte d’elecció es va prolongar des de les 20:00 hores fins les 21:30 hores al saló de plens de l’Ajuntament de Dénia, replet de gent pero sobretot de representants de les 11 comissions falleres de la ciutat. En total 35 vots emessos, entre membres de la Junta Local Fallera més el president, Juan Pedro Sánchez; dós més per cada un de les 11 comissions falleres i els vots de les falleres majors de l’any passat, Joana Pous i Georgina Alamán, l’alcaldessa Ana Kringe i la regidora de festes, Pepa Sivera Després de depositar les paperetes es procedí al recompte de vots per tal de sabre els noms de les joves triades com noves falleres majors de Dénia. Una vegada fet l’escrutini, l’alcaldessa procedí a telefonetjar a les afortunades.

A Dénia, la nit del dimarts passat va tindre més llum que mai perquè les traques i els coets brillaren pel cel per tal de comunicar als ciutadans que la ciutat ja té ales seues dos màximes representants.

IMG_4664W_556x391 IMG_4708W_556x371

Enguany, a l’igual que l’any anterior, la Junta Local Fallera ha firmat un conveni amb l’Ajuntament, per mitjà del cual el consistori es compromet a pagar els trejes de les dos noves falleres majors. La tela triada per a la confecció serà de la fàbrica Vives i Marí, i s’anomenarà Dénia. Ambdues jóves en tots i cadascún dels actes oficials.

IMG_4724W_556x322

Junta Local Fallera. Vice-President, àrea de comunicació i premsa. Jose Vicente Benavente Faus.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter