Destacados

JUNTA FALLERA DE SAGUNT TRIA LES SEUES FALLERES MAJORS 2011

El próxim dissabte 29 de maig, el Centre Cívic del Port de Sagunt acull un any més, l’acte públic d’elecció de les Falleres Majors de Junta Fallera de Sagunt per a l’exercici 2010/2011. L’acte donarà començament a les 12:00 hores en la presentació de las candidates al públic asistent a la sala. Enguany s’ha tornat a presentar una única candidata a Fallera Major Infantil, de la comissió El Palleter, mentre que per a la representant major en esta ocasió hi ha dos candidates de las comissions El Palleter i La Vila.

A continuació el jurat i les candidates, junt en el Secretari General de Junta Fallera de Sagunt, dinaran en un restaurant de la comarca per tal de donar continuació al procés d’elecció i en el sobretaules s’entrevistarà personalment a les candidates. No será fins les 20 hores quan es sapia el nom de les elegides pel jurat com a màximes representants del món faller saguntí i de la Junta Fallera de Sagunt. Este acte es realitzará, com l’any passat, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Sagunt i será quan el president de JFS, David Indiano, i l’alcalde de la localitat, Alfredo Castelló, cride les elegides i a continuació, visitará els seus domicilis per a felicitar-les personalment.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter