Destacados

La Falla Bulevar (Cullera) presenta los bocetos de Joan Simó para 2023

La Falla Bulevar, de la localidad de Cullera, presenta los bocetos de las fallas que va a plantar Joan Simó:

El passat diumenge 20 de novembre la Falla Bulevar va viure una jornada cultural. Al matí es va realitzar una ruta a la Torre del Marenyet per conéixer un poc la seua història i la del riu Xúquer. Aquesta visita va servir d’introducció a la temàtica de les falles d’enguany.

Després al casal es va dur a terme la presentació de projectes 2023 en presència de l’artista faller Joan Simó. Que portarà a cap per dotzé any consecutiu la realització de les dues falles de la comissió. En primer lloc, es va desvelar el projecte de la falla infantil que du per lema «esti-MAR» que ens apropa l’estima per la mar Mediterrània i ens descobrira racons de la Bahia dels Tarongers (Cullera). Després va ser el tron de desvelar el projecte de la falla gran que porta per lema: Aigües endins. Ens endinsa en l’episodi més terrible viscut a la vila de Cullera l’any 1550, l’assalt a la població del pirata turc Dragut. La falla estarà rematada per la torre del marenyet, construcció que es va realitzar a conseqüència de l’assalt. I pel conegut en època islàmica a Qulayra com el devastador, el riu Xúquer representat com un islàmic de l’època.

BOCETO FALLA BULEVAR

ARTISTA: JOAN SIMÓ

LEMA: AIGÜES ENDINS

BOCETO FALLA INFANTIL BULEVAR

ARTISTA: JOAN SIMÓ

LEMA: ESTIMAR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter