Destacados

La Falla Raval (Alcàsser) renueva a Toni Pérez y ficha a Sergio Sánchez para 2023

La Falla Raval, de la localidad de Alcàsser, presenta a sus artistas falleros para el año 2023:

Tenim el plaer de presentar-vos als nostres artistes fallers per a les Falles 2023.

L’encarregat de plantar la nostra falleta infantil serà Sergio Sanchez Garcia, que planta per primera vegada al Raval. Ell ens ha transmès molta il·lusió, ganes de plantar i poder mostrar el seu magnífic treball. Benvingut al Raval, Sergio! Estem segurs de que ens sorprendràs.

I com ja fa 6 anys, confiem el nostre monument gran a l’artista Toni Pérez, que sempre amb el seu esforç i el seu equip de professionals fan un gran treball. De segur que ens meravelles un any més, Toni!

Moltes gràcies als nostres dos artistes fallers

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter