Destacados

Visita a los talleres de Alejandro Santaeulalia y Ceballos y Sanabria

Seguint amb els actes de la primera jornada de celebració del IV aniversari de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, acompanyades del regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, han visitat els tallers dels artistes fallers on s’estan construint les falles municipals del 2021.

Així, primer han visitat el taller dels artistes Ceballos i Sanabria, encarregats de realitzar la falla municipal infantil de 2021, ‘Saps qui soc? També’, i després, el taller d’Alejandro Santaeulalia qui, juntament amb l’artista urbà Dulk, està realitzant la falla municipal 2021, ‘Protegeix allò que estimes’.

Fotografies: Armando Romero (JCF)

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter