Destacados

La Falla Plaça Espanyoleto de Xàtiva ficha a Sergio Lis y renueva a Joaquín Rubio

Comunicado de la Falla Plaça Espanyoleto:

Després de realitzar les primeres reunions de la junta d’aquesta Falla (per videoconferència), volem anunciar la renovació de Joaquin Rubio per al monument infantil del 2021, amb qui repetirem en la secció especial. Joaquin ens ha transmet durant aquest any una gran estima pel seu treball i de segur sorprendrà les pròximes falles.

També volem anunciar la contractació de l’artista natural de Xirivella, Sergio Lis Abril. Sergio plantarà la seua primera falla a Xàtiva el pròxim 2021 a la secció especial, on la seua trajectòria en altres poblacions com València, Torrent, Carcaixent o Elda entre d’altres l’avalen. Amb les seues paraules, ens transmet la il·lusió per plantar a Xàtiva a una plaça com la nostra, on han plantat grandíssims artistes.
Per als dos, Joaquin i Sergio, molta sort per a tots els vostres futurs projectes.

Aprofitem també aquestes paraules per a donar ànims a tots els fallers i amics de qualsevol ciutat en aquest temps incerts, #AçòSegurQueTambéPassarà i en especial a tots els artistes fallers per aquest complicat moment.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter