Destacados

La Falla Passeig-Mercat de Cullera ficha a Salva Bañuls y Néstor Ruiz y renueva a Xavier Gámez

Comunicado de la Falla Passeig-Mercat de Cullera:

La Falla Passeig-Mercat, ja té els qui seran els artistes dels monuments de les falles 2020.

Els nostres monuments competiran en la secció especial de les falles de Cullera.

Pel que fa al monument infantil l’encarregat serà, per tercer any consecutiu, Xavi Gámez.

La comissió seguix apostant amb Xavi, persona que després de molts anys ens ajudà a aconseguir el primer premi i de segur que aquest any, el monument que plantarem seguirà mostrant la gran qualitat que té aquest artista. A més a més, Xavi plantarà per primera vegada en la secció especial de València en este exercici faller.

En el monument gran, agraïm primer que tot, la tasca que ha fet Pedro Santaeulalia i el seu equip en aquests 3 anys i els desitgem lo millor. Per a les falles 2020, la Falla Passeig tindrà per al monument gran als artistes Salva Banyuls & Néstor Ruiz. Salva torna a casa, torna a plantar en la nostra falla, ja que en els anys 2010, 2011 i 2012 fou l’artista del monument infantil. Després d’estar treballant uns anys junt a Julio Monterrubio, Salva i Nestor lideren ja el seu taller, i de segur que ens sentirem orgullosos del projecte que veurem plantat al nostre carrer.

La Falla Passeig està molt contenta i satisfeta per la confiança que hem dipositat en aquest artistes per a l’exercici faller 2019-2020. De segur que les seus ganes i treball, ens il·lusionen com sempre, per poder seguir somiant amb el guardó que tots desitgem.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter