Destacados

La Falla Vilanova de Gandia presenta los proyectos 2019 de José Sanchis y Sergio Gómez

La Falla Vilanova de Gandia desvela los bocetos de las fallas que van a plantar en el mes de marzo.

Comunicado:

Amb el casal de gom a gom i amb un ambient festiu, els artistes dels monuments fallers van mostrar els esbossos dels projectes que el 15 de març es plantaran en la cruïlla entre el C/9 d’octubre i C/Sant Francesc de Borja.

Després de sopar tots junts, la vicesecretària donava pas al president, Javi Ripoll, qui va donar l’afectuosa benvinguda als assistents i molt especialment als artistes fallers. Ripoll confesava  “sentir-se orgullós de la feina duta a terme pels artistes i els seus equips, que treballen des de fa mesos en ambdós projectes”. El resultat -segons el president- “està agradant molt a la comissió de monument, encarregada de fer un seguiment del procés creatiu. Els ninots que composaran les escenes, el cadafal, i els remats i contra-remats, estan adquirint un nivell d’acabat extraordinari, com ja ens tenen acostumats Sanchís i Gómez en la seua trajectòria a la Vilanova”

Posteriorment, Martina i Saül, reina de la falla i president infantil van descobrir l’esbòs de la falleta infantil de 2019 amb el lema “de llegenda”. Gómez prenia la paraula per explicar que” la falla enguany estarà plena de personatges llegendaris, que sorprendran a menuts i majors, protagonistes de diferents històries que el guionista Jesús Moragues, s’encarrega de coordinar amb un fil narratiu únic i personalitzat”. A més, l’artista donava pas a Martina i Saül, que van descobrir un detall que formarà part d’aquest projecte el 15 de març: el felicet.

En segon lloc Vanessa i Javi -reina i president- descobrien l’esbòs de José Sanchis, artista de la falla gran. Sanchís explicava, que amb el lema “pecata minuta” es mostren els xicotets defectes i pecats dels polítics i personatges públics de la ciutat. Amb el fil conductor que Ximo Martí -amb l’equip de crítica local han traçat- asseguren que tenen crítica per a tots. Segons Sanchís, el contrast entre ambdues cares de la falla causarà sorpresa una vegada estiga plantada la falla al carrer, amb un gran nivell d’acabat i detall minuciós.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter