Destacados

La Falla Plaça Prado de Gandia presenta los proyectos de Palacio i Serra y Ausiàs Estrugo

Comunicado de la Falla Plaza Prado, de la localidad de Gandia:

La Falla Plaça Prado presenta els esbossos de més falles amb les que competiran pels 1rs Premis de la Secció Especial.
El passat dissabte a la nit la Falla Plaça Prado presentava a tots els fallers el monuments que el proper mes de març presidiran la emblemàtica plaça del Prado.

L’acte va ser iniciat pel secretari de la comissió, que donava la benvinguda a tots els assistents però especialment a Ausiàs Estrugo i Palacio i Serra, artistes que enguany són els encarregats de realitzar els monuments.En primer lloc Claudia Sellens, Presidenta Infantil de la falla junt amb l’artista Ausiàs Estrugo desvelaven la falla Infantil que porta per Títol “Oi Brazil!” Tot seguit Ausiàs artista infantil es dirigia a tots els presents mostrant la seua il·lusió en el seu debut en la secció especial de Gandia, i ens parlava del monument infantil, una falla que en paraules del artista, pretén impactar a tots amb la pintura i l’acabat excepcional que de segur no deixarà a ningú indiferent. “És un tema que es presta per fer una pintura molt treballada, amb molta fantasia, la falla esta molt estudiada i pensada és pretén que siga una visita a Brasil en un cercle de 3 metres on no ens em deixat res que no siga representatiu de Brasil” Ausiàs va agrair la confiança dipositada amb ell següent el primer any que té taller i que espera que quedem molt contents.

Després Palacio i Serra amb Jesús Escrivà, destapaven la falla gran, “Malèfics” és el tema escollit, una falla amb un gran volum, amb molt de risc i una composició excel·lent que farà les delícies de propis i estranys, a més a més enguany s’ha contat amb unes col·laboracions que tot i que no les van desvelar amb noms si amb fotografies del treball realitzat on s’ha pogut observar un acabat, un nivell de detall i una pintura espectacular que no ha fet res més que transportar el projecte a un nivell excel·lent. Palacio i Serra (Luis i Pep) es van dirigir a tots els presents traslladant l’il·lusió i esforç fet per ambdues parts per plantar la falla més espectacular dels últims anys a la ciutat. I que l’aspiració no és altra que després de 3 anys tornar a guanyar el 1r premi de la secció especial de la ciutat de Gandia.

Per tancar l’acte el president de la falla, Jesús Escrivá es dirigia a tots els presents agraint als artistes el seu saber fer i mostrant l’orgull que sent pels projectes i la seua evolució destacant els acabats i la pintura de ambdues fallles, a més es va dirigir també a l’equip de monument al qual va destacar la dedicació en el seguiment i en l’elaboració de les crítiques que de segur farà que tots sen vagen del Prado amb un somriure i amb l’impressió de vore dos excel·lents monuments amb els que la comissió aspira a fer el doblet en la secció especial de la ciutat ducal.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter