Destacados

Festa gremial del Gremi Provincial d´Artistes i Artesans Fallers de Borriana

El passat dissabte van cel·lebrar la festa del Gremi Provincial d´Artistes i Artesans Fallers de Borriana.

L´acte va estar presidit per nou president del gremi en Vicent Chaveli Llinares,també van assistir les Falleres Majors de la ciutat de Benicarló i les Reines Falleres de Borriana. L’Ajuntament de Borriana, la Federació de falles de Borriana, així com els gremis de València i Alacant també van a estar presents a l’acte.
El gremi va fer lliurament d’un reconeixement als primers premis i ninots indultats obtinguts en l’any 2018 als seus agremiats. Per primera vegada aquest any també es reconeix els primers premis d’Enginy i Gràcia.
En aquesta edició el homenatge ha sigut per a la Federació de Falles de Borriana per el treball realitzat per el Gremi i per al museu Faller. En acabar l’acte van gaudir d’un dinar de germanor.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter