Destacados

La Falla Parc Sant Roc de Silla firma con Josué Beitia y Manolo Rubio

Comunicado:

La AC Falla Parc Sant Roc va signar la nit del dilluns 30 d’abril els contractes amb els artistes encarregats de realitzar els monuments per a les Falles 2019.

Manolo Rubio serà l’artista infantil per quart any consecutiu. La comissió continúa confiant en ell després del bon sabor de boca que va deixar amb el monument del 2018. Per a aquest nou projecte tant la comissió com l’artista s’endinsaran en un món ple de color amb una falla totalment creada i pensada per a la comissió.

Al monument gran, la comissió de Silla, tindrà debutant i per al proper any l’artista Josué Beitia serà qui plante la falla gran del carrer Ausias March. El jove artista va mostrar una gran il.lusió per agradar a tota la comissió amb un monument que de segur torna a agradar com està fent durant els últims anys on està present.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter