Destacados

La Falla Bulevar de Cullera renova a Joan Simó per huitè any consecutiu

Comunicado de la Falla Bulevar, de la localidad de Cullera:

A l’ estiu molts estan de vacances, ja siga a la platja o a la muntanya. I es que s’ està en la glòria, però setembre arriba i amb ell torna l’ activitat fallera a la Falla Bulevar. És per això que el nostre president Enrique Rey acompanyat de la Fallera Major, Eli Aquino han quedat amb l’ artista Joan Simó per a firmar el contracte i que ens conte més sobre els projectes d’ enguany.

La comissió de la Falla Bulevar torna a confiar la realització de les falles, gran i infantil a Joan Simó. La sintonia que hi ha entre artista i comissió fa que any rere any es renoven il·lusions, amb aquest any seran huit consecutius. Així que de nou il·lusionats amb els projectes d’ enguany que es presentaran en els pròxims mesos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter