Destacados

Alfredo Bayona y Salvador Ferrís, artistas 2014 de la A.C. Falla Màrtirs de Gandía

La comisión anuncia sus artistas falleros para el nuevo ejercicio.

Comunicado:

Alfredo Bayona realitzarà la falla gran per quart any consecutiu. L’artista de Cullera ja està treballant en el projecte de les properes falles amb el qual esperem obtindre tan bons resultats com els aconseguits fins ara.

La falla infantil del 2013-14 estarà confeccionada per l’artista d’Algemesí: Salvador Ferrís, jove promesa al món de les falles que plantarà per primera vegada a la capital de la Safor. Salvador espera agradar al seu debut a Gandia i espera sorprendre’ns amb un projecte fet a mida per a la nostra ciutat.

La nostra comissió vol agrair públicament a Roberto Cañada el seu treball a la falla infantil durant els darrers tres anys i li desitja molta sort als seus nous projectes.

 

Alfredo Bayona:

Salvador Ferrís i Lluís Vidal (president)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter