Destacados

L’Associació d’Estudis Fallers organitza visites guiades gratuïtes al Museu Faller el dissabte 25 de maig‏

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus i en el marc de la candidatura de l’Espai Cultural de les Falles Valencianes a ser reconegut com a patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO, l’Associació d’Estudis Fallers organitza per segon any unes visites guiades gratuïtes al Museu Faller de València, el dissabte 25 de maig.
.
L’objectiu és contribuir a posar en valor i difondre un dels pocs elements materials conservats dels efímers cadafals fallers, els ninots indultats. La seua singularitat etnològica i artística expressa simbòlicament la nostra identitat i projecta en el exterior la nostra festa més universal.
.
Estes visites guiades al Museu Faller són gratuïtes i estan dirigides tant a les comissions falleres com al públic en general. Amb una durada aproximada de 45 minuts, les visites tindran lloc el dissabte 25 de maig, en diferents torns al llarg del matí i de la vesprada. Els interessats poden inscriure’s enviant un correu electrònic a l’adreça <info@estudisfallers.org>.
.
Amb esta activitat, l’Associació d’Estudis Fallers continua el seu treball de posada en valor dels elements patrimonials de la festa de les Falles, seguint una línia que va començar amb la confecció del catàleg raonat de la col·lecció de ninots indultats (L’indult del foc, 2000-2005) i amb la Guia del Museu Faller de València (2010).
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter