Destacados

José López y Ángel Navarro, artistas 2014 de la Falla Nord de Picassent

La comisión ha realizado la firma de contratos con José López «Selfa» y Ángel Navarro.

Comunicado:

L´Associació Cultural Falla Nord de Picassent, celebra aquest exercici, el 5é aniversari. Som una jove falla, però amb un nombre molt important de fallers, doncs actualment estem sobre els 480 membres. I molt contents dels primers cinc anys de falla, comencen aquest aniversari signant amb els artistes que en aquesta data especial, ens faran nostres monuments.

Per a la falla infantil, per tercer any, ens complau contar amb l´artesà Angel Navarro i Requena. Un gran professional que l´any passat ens va portar el primer premi de les falles infantils de Picassent, i el premi d´ingeni i gràcia.
Per a la falla gran, per primera vegada plantant a nostra comissió, serà l´artesà picassentí José Lopez Ibañez (Selfa).
Estem molt contents de poder contar amb dons bons artesans fallers, per a aquest exercici.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter