Destacados

Agraïment a Guillermo Rojas per part de la Falla Les Barraques

La comissió de la falla Les Barraques de Catarroja vol expressar públicament el seu agraïment a l’artista de la seua falla infantil en l’exercici 2013, en Guillermo Rojas Vera, per haver fet història amb el tercer premi aconseguit enguany en la categoria infantil.
Comunicado:
Des del primer moment que vam saber el lema, ens van obrir els ulls de la il·lusió a tots el membres de la falla, tant grans com menuts, i ja vam començar a pensar la manera de crear una atmòsfera tematitzada conforme al lema del monument per a que fóra una falla que es poguera gaudir amb els cinc sentits.
La banda sonora, el ball, el vestuari i les nines dels nostres ulls lluentes la nit del dia de la plantà no van ser més que el canal de comunicació per a expressar el nostre orgull pel monument que anàvem a oferir al barri de Les Barraques en particular i al
poble de Catarroja en general, i la col·laboració de tots i cadascú dels membres de la comissió en la confecció de fins al més xicotet dels detalls de la falla, que estava en les travesses per a obtindre el premi gros, ens ha omplit d’una alegria que va esclatar amb el tres imprés en el nostre palet de falles infantils.

En la falla Les Barraques volem destacar la infinita amabilitat, la predisposició, el servici a la comissió i el bon treball que ha fet Guillermo Rojas Vera, durant el procés de creació de la nostra falla infantil, seguint-lo pas per pas, i donant-nos clases magistrals de la creació d’una falla a la que només li faltava que els ninots es posaren a cantar i ens tragueren a ballar
El 2014 faller ha començat i ja ens toca treballar per ell. Esperem, sincerament, que el destí ens tinga preparat poder compartir més moments amb Guillermo Rojas Vera però si, malauradament, no és aixina, sempre tindrem a l a nostra memòria, gravat a
espurna i flama, l’any que, gràcies al nostre amic Guillermo, vam rebre l’aplaudiment del nostre barri i del nostre poble.
Moltes gràcies, Guillermo!
Moltes gràcies, barraquers!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter