Destacados

Reportatge gràfic de la Jornada sobre l’ús del valencià en els blogs‏

El passat divendres dia 27 de Maig, va tindre lloc la Jornada sobre l’ús del valencià en els blogs a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

En la mateixa, Xavier Serra, creador de Malalt de Falles (www.malaltdefalles.com), va participar com a ponent en la tercera taula redona que duia per títol «Temàtiques contingudes en els blogs en valencià». En ella va exposar la trajectòria del primer blog sobre Falles i també va fer una breu anàlisi de la situació de la blogosfera fallera.

Podeu trobar la presentació realitzada en la següent web: http://www.slideshare.net/xaviserra/malalt-de-falles-8117964

Des de Malalt de Falles agraïm a la institució i a l’organització de l’acte haver tingut en compte a les Falles en aquesta interessant jornada, demostrant que la nostra festa és totalment compatible amb les noves tecnologies.

Rebeu una cordial salutació

Xavier Serra
Malalt de falles IMG_5520 IMG_5518

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter