Destacados

Sopar de Gala 2011 a Dénia

IMG__23436-1024x768

fallers exemplars

Prop de 250 fallers van arropar el passat dissabte 19 de Febrer a les falleres majors de Dénia, Laura Mena i Paula Bertomeu, en un emotiu acte en què a més d’entregar les recompenses als distints districtes fallers, el passat va estar un homenatge als fallers exemplars de 2011, Maria Vicenta Caudeli i Llorenç Molina.

El Secretari de Junta Local Fallera, Vicent Oltra, va ser l’encarregat d’introduir l’acte, fent un balanç dels quatre anys de gestió de l’actual executiva.

Després, Maria Vicenta Caudeli, de la falla Oeste, va arreplegar el pergamí acreditatiu, i va tindre paraules d’agraïment cap als presents. La seua néta, Maria Perlés, va ser l’encarregada de dedicar-li unes emotives paraules en nom de tots.

Per la seua banda, Llorenç Molina, també pertanyent al mateix districte, va tindre en la seua germana Leo, en la seua dona Bea, i en un gran amic personal, els que van glossar la seua trajectòria fallera.

Recordem que les màximes recompenses falleres del present exercici, van recaure, de la manera següent:

El Bunyol d’or i brillants amb Fulles de llorer de Junta Central Fallera de València, li va correspondre al faller de Baix la Mar, Manolo Noguera, a Vicente Ivars, de les Roques, a Jose Perles, del districte Oeste, i el Col·lectiu per a la Falla les Roques i la mateixa recompensa de Junta Local Fallera de Dénia, va ser per al faller del districte Centre i pare de la Fallera Major infantil de Dénia, Jaume Bertomeu, per al faller del districte Baix la Mar, Sebastià Garcia i Mut, i per a Jose Perles, del districte Oeste, qui va fer doblet

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter