Destacados

Logo Plantà 2011 de Malalt de Falles‏

Malalt de Falles estrena logo para la Plantà 2011 y nos informa de su seguimiento de cara a los acontecimientos de los próximos días.

planta

La Plantà 2011 comença a Malalt de Falles! I per a gaudir del moment més esperat per tots, anem a fer un seguiment especial amb tots els mitjans possibles. Per a tal esdeveniment Malalt de Falles estrena imatge especialment realitzada per aquesta magnífica ocasió (adjunta a este mail).

Idea i disseny original de Carlos Sanz, guionista i dissenyador de Falles, i la col.laboració de DiáloGo Comunicación, dirigida per Gorka Castillo, el logo de la Plantà 2011 a Malalt de Falles respon perfectament a les icones més habituals, que són la grua que alçarà remats i ninots, i la càmera de fotos per a captar tots els moments i poder mostrar-vos-els a tots els seguidors de Malalt de Falles.

Malalt de Falles té preparat un seguiment integral de la Plantà 2011 centralitzat en la web http://www.malaltdefalles.com a través de la qual podreu saber-ho tot minut a minut gràcies al twitter integrat a la pàgina principal. Al compte Twitter de Malalt de Falles vos anirem informant de les arribades de peces, de les hores clau de pujada de remats i dels moments més vibrants de la Plantà 2011 amb les etiquetes #falles#fallas#planta11.

I per descomptat en un seguiment com aquest no podria faltar YouTube i Facebook. Realitzarem i publicarem vídeos de les fites més destacades de la Plantà no només d’especial sinò també d’altres Falles que mereixen l’atenció. Al facebook penjarem àlbums de fotografies perquè d’aquesta manera es tanque el cercle de les xarxes socials i el seguiment de Malalt de Falles en la Plantà 2011.

Esperem i desitgem que vos agrade aquest treball per a què no vos perdeu els millors moments de la Plantà 2011. Vos esperem a http://www.malaltdefalles.com !


Salutacions
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter