Destacados

PREMI MIGUEL ESTEBAN AL MILLOR REMAT DE FALLA

escudo_falla_doctor_oloriz_arzobispo_fabian_y_fuero

La comissió Dr. Oloriz- Arquebisbe Fabián i Fuero convoca la 10ª edició del Premi Miguel Esteban al Millor Remat de Falla.

Al mateix podràn participar les comission els monuments de les quals participen a la secció 1ªA, secció en la que el conugut artiste, va obtindre els majors exits i reconeixements. La visita als cadafals es realisarà la vesprada del dia 16 de Març.

El premi constarà de 300€ i quadre acreditatiu, realisat per Armando Serra, per a l’artiste guanyador, a més d’un estandart acreditatiu per la comissió. Els premis els lliuraran tant les FFMM de la comissió, com la Fallera Major de Valencia, en el transcurs del desdijuni que es celebrarà al casal de la comissió organisadora el dia de Sant Josep.

Les comissions que aixi ho desitgen poden inscriures, entre atres mitjos, a la direcció de correu electrònic noucasal@falladoctoroloriz.com abans del dia 1 de Març de 2010.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter