Destacados

DELEGIDO PLANTARÀ EN MALLORCA

La falla «El Toro» de Calvià ha confiat en l’artista Miguel Delegido per a els seus cadafals.

Després d’una extensa carrera en la qual destaquen les seues aparicions en la secció Especial, Miguel Delegido afronta un nou repte en aquest 2010: plantar més enllà dels límits que marca el Mediterrani. Serà en la falla «El Toro» de Calvià (illa de Mallorca), que ha confiat en Delegido en aquest dissetè any d’existència.

Aquesta associació valenciana és, en l’actualitat, l’única que planta falla a Mallorca. A més de plantar (i cremar) dues falles (gran i infantil); durant el seu cap de setmana de festa fallera realitzen molts actes, en els quals estan convidats tots els veïns del Toro i tota la gent de fora que vulga acudir: des de mascletaes, ofrena i castells de focs fins a globotàs, concurs de paelles i sopars per a tots els veïns. Sempre amb l’acompanyament de la banda de música, i sense oblidar el costat solidari.

L’últim cap de setmana de març de 2010 veurà el treball de Miguel Delegido, que plantarà les dues falles, a Mallorca. Delegido agafa el testimoni dels artistes de 2009: Vicent Albert, que va plantar la falla gran; i el mallorquí Jose Carlos Álvarez, que amb la col·laboració de Desireé Triviño va plantar la infantil. Podeu vore un ampli reportatge dels cadafals de 2009 en aquesta mateixa web.

Altres artistes que han plantat durant aquestos deset anys de història de la falla de «El Toro» són Vicente Cebrián, José Martínez Moreno o Vicente Santiago Biot.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter