Destacados

La Falla del Port de Cullera contrata a Erik Martinez y Óscar Piris

Comunicado de la Falla del Port de Cullera:

Aquest any dipositem la nostra confiança amb estos dos artistes per a que siguen els encarregats de plantar en la nostra demarcació.

La falla gran estarà elaborada pel veí de la nostra localitat Eric Martínez. Artista consagrat ja en aquest món i que ja va realitzar la nostra falla del 2009 al 2012, però en aquest cas amb la falleta infantil, deixant bon sabor de boca en la barriada amb el 1er premi de secció l’any 2009.

La falla infantil serà obra d’Oscar Piris, que debuta en Cullera i, en aquest cas, en l’avinguda del Port. Nascut a Gandia, promet sorprendre’ns amb el modelatge de cartró pedra  i la seua pintura refinada.

De segur que en aquest exercici 2019/2020 ens faran gaudir amb dos molt bones falles que lluitaran per obtenir el millor guardó en la secció primera.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter