Destacados

La Falla Rei en Jaume I de Cullera renueva a Xavi Tur y Jorge Gil

Comunicado de la Falla Rei en Jaume I de Cullera:

Per segon any consecutiu estem orgullosos d’anunciar els qui seran els nostres artistes per a les pròximes falles 2020:

Per a la falla gran comptarem amb Xavi Tur, un artista amb el qual aconseguirem el premi més alt de la nostra història l’exercici passat, el segon de secció primera, acompanyat del premi d’enginy i gràcia. Estem segurs que amb la seua seriositat i el seu saber fer treballant ens tornarà a plantar una falla que ens deixarà més que satisfets.

D’altra banda, l’encarregat de fer la falla infantil serà Jorge Gil, que amb aquesta, serà la cinquena infantil que ens plantarà, convertint-se en l’artista que més falles infantils ha plantat a la nostra comissió. Jorge és una altra garantia d’èxit i així ho demostra la qualitat de tots els treballs que ens ha plantat anteriorment.

Des de la comissió volem agrair-los tot el seu treball i esforç, i estem desitjosos de veure plasmats als carrers els seus treballs en els dies grossos de la festa fallera.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter