Destacados

Homenaje de la Falla Luis Lamarca-Velázquez a Paco Borja en su despedida

Comunicado de la Falla Luis Lamarca:

La Falla Luis Lamarca i Velàzquez va fer la setzena i darrera visita al taller del nostre artista: Francisco Borja Ripollés.

16 anys consecutius en què tota la Comissió s’ha enamorat de La Falla, la Plantà i d’Ell. Familiar, tranquil, afable, afectuós, perfeccionista, també bromista i… templao i guapet i per damunt de tot: molt bona persona.

I en l’ombra però amb eixes mateixes qualitats, a més de la temprança, el punt de nervi perfecte i la sensibilitat, la seua dona, Tere, ocupa un lloc molt especial per a esta Falla perquè la coneixem i és adorable. Tants anys…hem vist créixer a les seues filles i en enguany passat, convertir-se en «Iaios».

Paco Borja, ens ha fet il·lusionar-nos i implicar-nos durant 16 anys, en projectes que amb el seu art i saviesa ens han portat al més alt. No ens oblidem de la seu «colla» i entre ells, Xavi i Héctor, sempre amb un somriure en les seues cares. Gràcies per tots estos anys.

Amb Paco hem comprés que #VullFalla és més que un hashtag. És «l´essència», un esbós transformat en: volum, color, equilibri, passió i art.

Després d’una vida de treball, plasmada en tantes Falles per a recordar, arriba la seua merescuda Jubilació.

FRANCISCO BORJA RIPOLLÉS, per sempre, tindràs un lloc privilegiat en la Falla Lluis Lamarca i Velàzquez, «la teua Falla»

GRÀCIES «MESTRE»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter