Destacados

Bocetos de las Fallas de Bétera 2019

Comunicado:

La Junta Local Fallera de Bétera, va organitzar el passat dissabre 24 de Novembre l’acte de Presentació d’esbossos dels monuments fallers de les 5 comissions falleres de Bétera per a les proximes Falles 2019.

L’acte va transcorrer a la Casa Cultura de Bétera, on cada comissió fallera, va mostrar mitjançant un audiovisual les primeres pincellades de com seran els momument falleres, i una volta finalitzat cada audiovisual, els artistes fallers encarregats de la confecció dels monuments van pujar a l’escenari per explicar com seran eixes obres d’art que es plantaran als carrers el proper 15 de març, despres de l’explicació van signar els esbossos als representants de les seues comissions.

Una volta desvetl·lats el secret millor guardat de cada comissió fallera, van ser les màximes representants del món faller del poble, les Falleres Majors de Bétera per a les Falles 2019, la xiqueta Carla Gelde i la senyoreta Omayra Calvo, qui acompanyades de les seues Corts d’Honor i de la Vicepresidenta 1ª de la Junta Local Fallera, van pujar a l’escenari.

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va dirigir unes paraules als assistents sobre la festa i la el factor sentimental dels monuments per damunt de l’estètica, el remat o la pintura, i junt a la regidora de Festes, Raquel Puig se sumaren a la foto de grup abans que sonara l’himne de la Comunitat Valenciana.

BOCETO FALLA L´ALBEREDA

ARTISTA: CARLOS SIMÓN RONDÓN

LEMA: JAQUE AL REY

BOCETO FALLA INFANTIL L´ALBEREDA

ARTISTA: ROBERTO CHORRO

LEMA: ANDALEEEEEEEEE

 

BOCETO FALLA LA BARRACA

ARTISTA: VICTOR CABALLERO

LEMA: ENCANTERIS

BOCETO FALLA INFANTIL LA BARRACA

ARTISTA: VICTOR CABALLERO

LEMA: SENTIMENTS

 

BOCETO FALLA CARRAIXET

ARTISTA: ARTICOLORSEVI

LEMA: NINOT «CHO»

BOCETO FALLA INFANTIL CARRAIXET

ARTISTA: ARTICOLORSEVI

LEMA: SAHARA

 

 

BOCETO FALLA GRAN VIA DE L´EST

ARTISTA: FRANCISCO FUENTES

LEMA: BENVINGUT AL NOSTRE ANIVERSARI

BOCETO FALLA INFANTIL GRAN VIA DE L´EST

ARTISTA: JAVIER ÁLVAREZ-SALA

LEMA: EL CUMPLE DEL EMPERADOR

 

BOCETO FALLA GRAN VIA  DEL SUR

ARTISTA: MIGUEL ÁNGEL ROYO Y JOSÉ MARÍA BAIXAULI

LEMA: EL GRAN AMOR PER EL CIRC

BOCETO FALLA INFANTIL GRAN VIA DEL SUR

ARTISTA: MIGUEL ÁNGEL ROYO Y JOSÉ MARÍA BAIXAULI

LEMA: NAVEGANT PER EL MAR MEDITERRANI

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter