Destacados

La Falla Malvarrosa ficha a Paco Giner y Mario Pérez para 2019

Comunicado de la Falla Malvarrosa:

La Falla Malva-rosa té l’honor d’anunciar la contractació de l’artista revelació d’estes passades Falles 2018, Mario Pérez Sánchez per a la confecció del monument infantil per a les Falles 2019 que continuarà militant en la Secció Especial, en substitució del nostre amic Miguel Hernández.

Mario és un artista ja amb una dilatada experiència en falles infantils importants en categories inferiors fins a 1a on ha aconseguit nombrosos primers premis de monument i d’Enginy i Gràcia.

Sense anar més lluny este és el seu extraordinari resultat d’estes passades falles de 2018.

-1er Premi de Falla Secció SEGONA -1er Premi de Falla Secció TERCERA -1er Premi IG Secció TERCERA

-1er Premi de Falla Secció QUINTA -5 Premi de Falla Secció PRIMERA -4 Premi de Falla Secció SEXTA -premi Tio Meravelles 2018

Als seus 31 anys acabats de complir comença la seua carrera junt amb grans artistes com Paco Giner i Vicente Almela amb el que treballa molts anys i al qual considera el seu pare professional i mentor.

Igualment quant al monument gran i després d’agrair a Mario Gual el seu treball en el monument major de 2018 tenim l’honor de comunicar la contractació per al monument de 2019 a l’artista Paco Giner Núñez, el qual s’encarregarà de realitzar el nostre monument major per a les falles 2019 que militara en la secció 1aB.

Paco Giner és un artista de dilatada experiència i nombrosos èxits en totes la categories on ha realitzat els seus treballs, en 2013 planta la seua primera falla en especial en Exposició on ha estat durant 6 anys consecutius en la dita categoria reina.

Hem decidit comptar amb Paco a causa de la seua qualitat i el seu treball fresc que no ha passat desapercebut per als amants dels monuments en la seua extensa trajectòria i amb la intenció d’aconseguir els majors èxits possibles.

La Comissió

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter