Destacados

La Falla Cambro de Tavernes de la Valldigna renueva a Alfredo Bernat y ficha a Mario Pérez

La Falla Cambro té el plaer de comunicar els seus artistes per a l’exercici 2016/17:

Aquest any per al monument infantil hem dipositat la nostra confiança en el jove i prometedor artista de València Mario Pérez, del qual esperem i li desitgem grans èxits tant per a ell com per a la nostra comissió. Benvingut Mario a la Falla Cambro!

.
Per al monument gran continuem amb Alfredo Bernat Cano gran artista de Xàtiva i gran amic de la nostra comissió. Amb ell la qualitat del seu treball està assegurada, i li desitgem també per a ell les més grans de les sorts.

.
Ací moment on el nostre president Ximet Al Llimero signa amb els nostres artistes fallers.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter