Destacados

La Falla La Dula de Tavernes de la Valldigna firma con Alfredo Bayona y Palacio i Serra

Comunicado:
La falla la Dula va presentar el passat divendres 20 de maig els esbossos dels monuments que plantaran en les falles de 2017, en un acte que va reunir un grapat de fallers i que ja s’ha consolidat com un dels actes més importants de l’exercici faller. A l’acte van estar presents les falleres majors de 2015, Rosana i Neus i també les recentment elegides per al 2016, Alícia i Míriam i els presidents Juanjo i Paco.

Amb aquest ja seran 9 exercicis els que la comissió confia en l’equip d’Alfredo Bayona per a la confecció del monument gran, que aconseguí el 2016 alçar-se amb el premi a la millor falla de Tavernes de la Valldigna, a més dels premis  a l’equilibri, enginy i gràcia, i ninot indultat. Alfredo va voler destacar que per al seu equip és un plaer treballar de nou amb la falla la Dula.
Pel que fa al monument infantil, de nou la Dula ha confiat amb Palacio i Serra, després d’haver aconseguit l’any passat un 2n premi al monument infantil que com la mateixa comissió va fer públic, va saber com a un primer.
(Fotografies de Kfoto estudi fotogràfic)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter