Destacados

V Visites Guiades de l´AdEF al Museu Faller‏

Per quint any, consecutiu l’AdEF organitza estes visites guiades -totalment gratuïtes- al Museu Faller de València amb motiu del Dia Internacional dels Museus, en el marc de la candidatura de la Festa de les Falles a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO (#FallesUNESCO) i la ressolució i el reconeixement d’este espai com un museu com tal.

Les guies estan dirigides tant a les comissions falleres com al públic en general. Amb una durada aproximada de 50 minuts, les visites tindran lloc el diumenge 22 de maig. La primera visita serà a les 10:15 hores i l’última començarà a les 13:30 hores. Els interessats (comissions falleres o particulars) poden inscriure’s enviant un correu electrònic a l’adreça info@estudisfallers.org

L’objectiu de les visites és contribuir a posar en valor i difondre un dels pocs elements materials conservats dels efímers cadafals fallers, els Ninots Indultats. La seua singularitat etnològica i artística expressa simbòlicament la nostra identitat i projecta en el exterior la nostra festa més universal. L’Associació d’Estudis Fallers continua així una línia que va començar amb la confecció del catàleg raonat de la Col·lecció de Ninots Indultats (L’Indult del Foc, 2000-2005) i amb la Guia del Museu Faller de València (2010).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter