Destacados

Projecte Falla Avinguda Miguel Hernández d’ Alaquàs 2016, de Palacio i Serra

El passat 6 de novembre al casal de la Falla Avinguda Miguel Hernández d’ Alaquàs, Palacio i Serra han presentat el projecte que plantaran en esta demarcació en les properes falles de 2016.

El monument porta per lema “Serà per fum”, i és una falla inèdita ideada integrament pel taller de la Safor, la qual cosa suposa tot un repte per al taller tal i com van expressar Luis Palacio i Pepe Mas en la presentació. També varen significar que al mateix temps la construcció d’este monument ideat expressament per a esta comissió, ha generat molta il•lusió dins del taller i esperen que la població d’Alaquàs, i especialment els fallers de la falla Avinguda Miguel Hernández, gaudisquen tant o més del que ha gaudit l’equip del taller en la seua elaboració. El monument tractarà temes d’actualitat política i social amb una forta càrrega satírica portant com a fil conductor les diferents classes de perfums existents en el mercat.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter