Destacados

Boceto Falla infantil San Vicente de Paúl-Diputada Clara Campoamor 2016, de Ramón Solaz

«No vull» es el lema del proyecto infantil de Ramón Solaz para la Falla San Vicente de Paúl-Diputada Clara Campoamor.

BOCETO FALLA INFANTIL SAN VICENTE DE PAÚL-DIPUTADA CLARA CAMPOAMOR

ARTISTA: RAMÓN SOLAZ

LEMA: NO VULL

La falla infantil es crida NO VULL, una contradicció amb el lema de la falla gran que es crida SI VULL. Amb aquest paral•lelisme s´entén que ambdues falles parlaran del mateix: les bodes.

Nogensmenys, amb el NO emfatitzem que, encara que és el mateix tema, és podran veure històries contraposades, que poc tindran que veure entre si.

Aquest no, no és un NO negatiu, sinó un NO guerrer, un No vaig a deixar que les circumstàncies puguen amb mi.

Amb aquest missatge per l´aire, el que vorem a la falla serà una núvia que, com és tradició, arriba tard el dia de la seua boda. Després de tant de preparar coses, NO VOLque el dia comence amb els seus invitats esperant-la.

Tanmateix, abans d´arribar a l´església hi haurà de sol•lucionar alguns problemes. I és que, l´acompanyen en la seua cursa tot un conjunt de nens i animals amb les seues circumstàncies i travessures.

Es curiós veure com, encara que desitgen la perfecció en un dia tan especial, els nuvis s´empenyen en donar papers importants a la cerimònia als invitats més imprevisibles.

A la falla, cada un dels xiquets i els animals viurà també els seus propis NO VULL e intentaran superar els problemes. Però, coincidiran les seues causes amb les de la núvia?

El 15 de Març ho sabrem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter