Destacados

I Fireta de Tradicions Valencianes (#DModaAlNou) de Na Jordana‏

Entre els dies 18 i 20 de setembre NA JORDANA reprendrà el seu programa d’activitats amb una novella  i novetosa iniciativa.

NOTA DE PREMSA

DModa Al Nou,  és una proposta  que hem mamprés en col•laboració del sector comercial nostrat i que vetla per les tradicions valencianes ( indumentària, orfebreria, sabateria, gastronomia, festejos, obsequis festius, etc…). Botigues especalitzades en productes artesanals o associats al món de la nostra Festa, des dels seus stands exhibiran les seues novetats, fent patent que tradició, funcionalitat i avantguarda avancen de la mà sense perdre en cap moment l’essència de la identitat que els és  pròpia.

Entre les dates esmentades a la nostra seu social  (C/ Salvador Giner 9, baix – 46003 València) tindran lloc a més altres activitats paral•leles que esperem facen d’esta fireta un referent del #migany faller d’ara endavant.

Divendres i dissabte els visitants podran contemplar la mostra #DeNouJunts, una exhibició  d’obres artístiques inspirades en les tradicions valencianes realizades per alguns dels més reeixits professionals de món de la il·lustració, el disseny i l’humor gràfic o de la festa de les Falles que es podran adquirir fins a dissabte, tenint lloc al llarg de diumenge la subhasta d’aquelles que no hagen sigut adquirides prèviament.

Sergio Alcañiz, Ricard Balanzá, Carlos Benavent, Joan S. Blanch, José Francisco Carsí Navarro, Carlos Corredera, Ceballos & Sanabria, Toni Colomina, Ada Diez, Cristina Durán, Alberto Ferrer, Martín Fores, José Gallego, Jesús Huguet, Inma Lorente, Fernando Morales, Lawerta, Sento Llobell, Ortifus, Ramon Pla Art, Paco Roca, Iván Tortajada, Alejandro Santaeulalia, Squid&Pig i Lina Vila seran alguns dels creadors valencians que hi exposaran.

 

Tot seguit detallem l’horari de l’activitat:

L’entrada serà lliure i gratüita al llarg del cap de setmana.

Divendres, 18 de setembre. Horari de visita: de 20,30h a 23.00h.

  • 20.30h Inauguració de la Fireta. Danses tradicionals valencianes a càrrec del grup “Almirant”, de València i de la colla de dolçainers “Dos quinzets”

Dissabte, 19 de setembre. Horari de visita: de  10.00h a 15.00h i de 17.00 a 21.00h

  • 12.00h » L’hora del quint i la tapa» amenitzada per la  “Xeranga Wally”
  • De 18.00 a 20.00h.  Microtallers, exhibicions en directe de pentinats i maquillatge, miniponències i projecció de clips comercials.

Diumenge, 20 de setembre. Horari de visita: de 10.0h a 15.00h

  • 12.00h Subhasta d’il.lustracions.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter