Destacados

Kukuxumusu diseña la camiseta del 50 aniversario de la Falla Espanyoleto de Xàtiva

La Falla Espanyoleto, de la localidad de Xàtiva, presenta el diseño exclusivo que les ha realizado la famosa firma Kukuxumusu.

 

Comunicado:

Es sabut pel col.lectiu faller de la nostra ciutat, la celebració enguany del 50 aniversari ​de la Falla Plaça de l’Espanyoleto. Per a cel.lebrar-ho d’alguna manera especial i diferent, ​ha decidit tenir un disseny Kukuxumusu en una samarreta​.

Kukuxumusu es una empresa que desde 1989 està creant humor i diversió per a tot aquells que vullguen fugir de l’aborriment​.​ ​​Després de contactar amb ells i realitzar un parell de reunions per concretar i explicar tot allò que envolta l’aniversari de la Falla Espanyoleto, Kukuxumusu va fer entrega del disseny creat exclusivament per l’ocasió. Al diseny es pot vore una reproducció de alguns monuments emblemàtics de la ciutat que la fa inconfundible, el castell amb la muralla, la Seu, i la figura del pintor xativí Josep de Ribera, l’Espanyoleto, figura i personatje que dona nom a aquesta Falla i plaça. A més es pot veure com han representat la nostra cultura gastronòmica, els nostres trajes tradicionals amb una fallera acompanyada per dos fallers amb algun dels premis que envolta la festa i el gran ambient i esperit faller de la nostra ciutat.

La comissió está molt il·lusionada amb tots els projectes que duen a terme en aquest any d’aniversari, i aquest era un projecte ambiciós que els uneix com a colectiu i els dona una imatge d’unitat dins del mon faller xativí.

Aquest será el disseny que ens uns dies portarán els fallers i amics de la comissió.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter