Destacados

Pere Baenas i Ramón Olivares per al 50º Aniversari de la Falla Espanyoleto de Xàtiva

El passat divendres es van donar a conèixer els noms dels artistes que representaran a la Falla Espanyoleto en el seu 50º aniversari. Davant una data tan especial, s’ha decidit repetir amb Ramón Olivares i Maribel Beltran per a la Falla Infantil, mentre que a la Falla Gran trobem una grata sorpresa, ja que serà realitzada per Pere Baenas.

Pere Baenas es un contrastat artista faller de Gandia i flamant guanyador de la Millor Falla de València 2014, premi que ha aconseguit amb la Falla del Pilar; i també autor de la Falla que aquest mateix any s’ha cremat a Granada. A les seues esquenes té una extensa trajectòria de fer falles, i a totes les que ha realitzat, s’uneix aquest any la del 50º aniversari de la comissió d’Espanyoleto, se’ns dubte un repte per a ell i un orgull per a aquesta falla.

Per altra part, la Falla Espanyoleto ha decidit repetir amb Ramón Olivares i Maribel Beltran a la Falla Infantil, després del bon resultat obtingut a les Falles 2014, i per això serà l’altre artista que la comissió tindrà per celebrar els seus 50 anys.

Aquesta és una de les primeres pedres del que estem segurs que serà un exercici històric per a la comissió d’Espanyoleto, pel que representa i per tot el que estan preparant per tal de celebrar-ho. A poc a poc anirem desvelant més sorpreses.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter