Destacados

Presentació Anuari 2014 Falles I+E

El dijous 29 de Maig en la seu de la Federació de Falles Benicalap-Campanar es presenta l’Anuari 2014 de les Falles I+E.

Comunicat:
L’exercici faller 2014 ha sigut un any de reactivació i confirmació del col·lectiu de Falles I+E. Hem tornat a innovar amb la nostra APP per a mòbils, ens hem reactivat en les xarxes socials però, sobre tot, hem tornat a eixir al carrer amb les nostres propostes, unes falles sense etiquetes que alguns consideren experimentals i/o innovadores.
Hem volgut plasmar en paper eixes propostes, eixes falles, eixos conceptes, i és per això que vos convidem a la presentació de l’Anuari 2014 de les Falles I+E. Un acte que tindrà lloc el dijous 29 de Maig en la seu de la Federació de Falles Benicalap-Campanar i que completarem amb una xarrada amb els artistes I+E 2014.
L’anuari recull les sis propostes de les cinc comissions que han integrat en 2014 el col·lectiu sense agrupar Falles I+E: Borrull-Socors, Sevilla-Dénia, Lepanto-Guillém de Castro, Plaça de Jesús i Castielfabib-Marqués de Sant Joan, a més de l’informe del comitè d’experts 2014: Pepe Romero, Rafa Rivera i Kike Correcher.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter