Destacados

Firma de contratos de la Falla Xúquer con Alfredo Bayona y Noel Hervás

La comisión de Cullera informa de sus artistas para el año 2015.

Comunicado:

D´acord amb l´expressió “la falla no té descans”, i una vegada finalitzat el 19 de març, iniciem de nou el curs amb la mateixa il·lusió de sempre.

El primer acte de l´exercici per aquesta Comissió va tindre lloc el divendres 9 de maig al casal, on celebràrem la firma de contractes amb els nostres artistes fallers per al proper any.

Hem dipositat la nostra total confiança en dos persones del poble, per a la falla infantil hem elegit al Sr. Noel Hervás, que s´estrena com artiste en la nostra Comissió, i entra en aquest món tan difícil com són les falles, però simplement amb la il·lusió que atresora, estem segurs que realitzarà un bon treball. Li desitgem des d´aquestes línies la major sort possible.

Per al monument gran hem confiat plenament en un artiste totalment consolidat, es tracta del Sr. Alfredo Bayona i la seua filla Àngels. Què podem dir d´Alfredo? Creiem que està tot dit, ja que el temps ha fet que tinga en el seu haver una sèrie de premis en diverses categories i també en diverses poblacions al voltant del nostre poble, cal assenyalar la seua gran llavor en l´Associació Cultural Falla La Taüt que li va donar l´ oportunitat de treballar en la Secció Especial a Cullera on encara segueix any rere any aconseguint primers premis.

A continuació del protocol de les firmes, va tindre lloc el tancament de l´acte amb unes paraules del President de la Comissió, David Ferrer, i d’immediat no podia faltar un soparet on brindàrem per un bon exercici 14-15.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter