Destacados

La Falla Vicente Lerma El Clot de Paterna firma con Antonio Rubiño

El passat dijous 8 de maig es va oficialitzar l’acord amb l’artista faller Antonio Rubiño i Linares pel qual passa a ser ell l’encarregat de fer els monuments de la Falla Vicente Lerma El Clot de Paterna per al 2015.

A més, es van triar els projectes que prendran forma als nostres carrers en març de l’any que ve. Projectes que es desvelaran pròximament.

El jove artista ja va plantar els nostres monuments el passat exercici, aconseguint el guardó de Ninot Indultat i primer premi de la falla gran i el segon de la falleta infantil. Des de la comissió hem tornat a confiar en ell per a les pròximes Falles pel seu bon fer, la seua il·lusió i en agraïment a l’esforç que ens va demostrar amb els projectes, que vam poder disfrutar les falles passades. I aquest any tornarà  a ser l’encarregat de fer els nostres monuments.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter