Destacados

La Falla Pedro Cabanes-Juan XXIII ficha a Miguel Delegido y Vicente Francisco Lorenzo

La comisión de Pedro Cabanes-Juan XXIII comunica la contratación del artista Miguel Delegido para la realización de la falla grande que van a plantar en marzo de 2015. En cuanto a la infantil el elegido es Vicente Francisco Lorenzo.

Comunicado:

La Falla Pere Cabanes – Joan XXIII té el gust de anunciar-vos la signatura dels seus nous monuments, infantil y major, per a les Falles de 2015. Després d’un any difícil i que hem terminat sense els desijats palets, enguany hem decidit per apostar ben fort, i per canviar als dos artistes de renom, que la nostra falla té l’orgull de presentar com als sus artistes, els seus artífecs dels que seran els dos pilars de la pròxima festa.

Vicente Francisco Lorenzo Albert signa la nostra falleta infantil. És per a la Falla Pere Cabanes – Joan XXIII tot un luxe poder fer este contracte, ab una figura tan volguda i també tan admirada per la nostra comissió. Els seus dibuixos són una maravella i estem segurs de que el seu art quedarà fantàsticament plasmat ab la seua falla 2015.

Miguel Delegido farà la nostra falla gran, i no podem estar més contents de poder anunciar-lo. La seua experiència l’avala i la confiança depositada ab el nostre projecte de falla és pràcticament un somni. De segur que ens farà un monument per a recordar.

El nostre president, Ramon Estellés i Feliu va signar esta setmana els dos contractes, que la comissió de la falla va votar per unanimitat. Així puix, esperem que este 2015 siga el nostre any i que pugam fer no un sinó dos viages a la Plaça de l’Ajuntament. Bones falles per a tots!!

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter