Destacados

La Falla Plaza Prado de Gandia vuelve a confiar en Palacio y Serra y Erik Martínez

L’Assemblea de la comissió celebrada el passat divendres donava a conèixer que els vigents campions de la Secció Especial revalidaran l’encàrrec dels monuments per a 2015.

Els vigents campions de les falles de Gandia ja han desvetllat qui realitzarà els monuments per al 2015 en la degana de les comissions d’Especial a la capital de la Safor. Per al monument major, la comissió confia una vegada mes, i ja en van 8 amb els artistes establits a Oliva Palacio i Serra. Així ho comunicava oficialment el president de l’entitat, Juan Martí, en assemblea general el passat divendres. “Es confia en ells per que hi ha plena sintonia de treball i intentaran aconseguir el millor resultat possible i per que no alçar-se amb la onceava victòria consecutiva”, ha assegurat Martí. Pel que fa la Infantil, per cinquè any consecutiu l’artista de Cullera Erik Martínez Moncho farà el monument ja que, en paraules del president del Prado, “la relació és molt fructífera i tenim plena confiança en el seu treball; porta 4 de 4 i esperem que aquest siga el cinquè”. El President de la comissió ha apuntat “que una vegada més els monuments seran el senyal identificatiu del Prado, anem a per totes en un any en el qual hi haurà més competència si cap”. L’espectacle està servit.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter