Destacados

Carlos Carsí y José Luis Platero, artistas 2015 de la Falla Leones-Poeta Mas y Ros

La Falla comunica los artistas falleros que van a plantar en la demarcación el próximo mes de marzo.

Comunicado:

La Comissió de la Falla Els Lleons-Poeta Mas i Ros es complau en comunicar la contratació dels seus Artistes Fallers per a la realització de les falles que es plantarán el proper mes de Març del 2015.

Després dels éxits obtinguts amb les seues falles infantils, Platero va obtindre el 1er Premi de la Secció i el 1er Premi d’Ingeni i Gràcia de la secció 6ª, enguany , amb la seua novena falla infantil consecutiva a la nostra demarcació, continuará il.lussionant a tos els fallers menuts i no tan menuts, amb el seu extraordinari treball.

Per a la falla gran, contém enguany amb Carlos Carsí García, jove artiste faller, peró amb una gran evolució en el mon de les falles i que fa que estigám vertaderament il.lussionats amb l’arribada d’un gran artiste, clar referente en l’actualitat de les falles.

Per als dos, els nostres millors desitjos, que, sense dubte, ens van a oferir el millor del seu treball.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter