Destacados

Daniel Jiménez Zafrilla y Vicent Torres, artistas 2014 de la Falla Borrull-Socors

Borrull – Socors aposta en 2014 per Vicent Torres, qui debutarà com artista faller realitzant la Falla infantil. La comissió amb aquesta decisió vol dipositar la seua confiança en un nou valor i donar oportunitats a un apassionat de la realització de les Falles com és Vicent.

La trajectòria de Vicent Torres està lligada als tallers d’Emilio Miralles en el passat i actualment al de l’artista de Borriana Vicent Martínez Aparici, on treballa des de fa 3 anys. A més de la seua experiència en tallers també compta entre la seua obra amb maquetes i portades de llibret.
D’altra banda, després de l’extraordinari treball realitzat el passat Març, renovem confiança en l’artista Daniel Jiménez Zafrilla per la nostra Falla gran 2014.
A l’exercici faller 2013/2014 Borrull – Socors seguirà en la línia començada ara fa dos anys amb el treball de la Wagner Brothers. Una nova entrega de la tetralogia wagneriana serà l’eix temàtic amb la vista posada en la commemoració a 2015 de les 75 Falles plantades per la comissió.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter