Destacados

La Falla Escultor Vicent Pallardó visita el taller de su artista fallero

La Falla Escultor Vicent Pallardo-Parc Central de Torrent ha realisat la visita al taller “Mes que Falles” del seu artiste Alfret Chulià en Monserrat

, on pogueren comprovar de primera ma la realisacio de les falles major e infantil d´enguany. Presidits per la seua fallera major, Juani Olivas, fallera major infantil, la chiqueta Maria González, i el president infantil, Esteban Vicente, on quasi tota la comissio al complet, pogueren constatar en directe l´avançat estat de les segues falles.

La falla gran esta quasi finalisada a un noranta percent, a expenses del remat d´una típica flamenca andalusa de mes de cinc metres d´alçària. Un lluïdor colorit i tonalitats vius per tot el taller del nostre artiste i tot el seu equip. Pogueren vore remats i ninots de les distintes comissions, dona goig estar per el taller dels Germans Chulià, on transmetien satisfacció d´un treball ben fet i un acabat excepcional.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter