Destacados

La Falla Ribesan i Marc Martell convoquen «Anem a Pintar-ho Tot!!!»

Fart de no pintar res?: al col·legi, al treball, a casa, a la comunitat, al país, al món?

La solució està a la teua mà, vine el diumenge 28 d’octubre al carrer de Sant Ramon al barri del Carme a partir de les 11 del mati i podràs desfogar-te i de forma literal pintar durant unes quantes hores tot el que vulgues.

Pots portar-te els teus utensilis de pintura o utilitzar els que t’oferirem en l’esdeveniment.
El resultat d’aquesta acció pictòrica formarà part del projecte 2013 de Marc Martell per a la falla Ribesan.
No ho dubtes mostra la teua indignació de l’estat actual expressant-te amb la pintura, a part serà una forma diferent de col·laborar en la realització de la falla del pròxim exercici, i també participar en una exposició subhasta amb finalitats solidàries, t’esperem!Convoca i organitza: Falla Ribesan i El Taller de Marc.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter