Destacados

Programa de la I Semana cultural de la Falla Plaça de Cervantes de Paiporta

Programación de la semana cultural de la Falla Plaça Cervantes de Paiporta que se va a realizar del martes 16 de octubre al viernes 19.

-Dimarts 16: A les 20:30 a la sala de lectura del museu del Rajolar, col·loqui al voltant de la pirotecnia i la seua importancia dins el mon faller i la societat valenciana. Ponents: Gregori Juan «Gori», Pirotècnia Gori; Miguel Angel Pérez, President de la Falla Mossen Sorell-Corona.

-Dimecres 17: A les 20:30 a la sala de lectura del museu del Rajolar, «Sons de falles, so de tabal i dolçaina», concert de tabal i dolçaina i la seua estreta relació amb les falles i les festes tradicionals a càrrec de la Colla de Tabaleters i Dolçainers de Paiporta, Picanya i Torrent

-Divendres 19: A les 22:00 a la plaça, sopar sobaquer i presentacio dels monuments 2013 a càrrec del seu artista, Alberto Ribera.

Durant les jornades es podran vore les fotografies presentades al I concurs fotogràfic «Un mon de falles» a la sala de lectura del museu
de la Rajoleria.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter