Destacados

Reunió de Compromís amb la Unió d’Agrupacions de Falles del Cap i Casal i la Interagrupació de Falles

Dimecres la regidora de Compromís per València Pilar Soriano i el vocal al Consell Rector de JCF d’esta formació, Pere Fuset i el seu suplen Sebas Marin  van rebre a l’ajuntament de València als representants de la Unió d’Agrupacions de Falles del Cap i Casal i la Interagrupació de Falles en dos reunions que van servir per tractar diversos assumptes relacionats amb la festa fallera. Els representants de Compromís explicaren les accions dutes a terme al Congrés dels Diputats i a les Corts Valencianes en relació amb la pujada de l’IVA al 21% així com el plantejament referent a la demanda d’un Pla Estratègic per a la festa que substituisca les imposicions i improvisacions relacionades amb el debat de canvi de dates de la cremà.

En la reunió també es van posar en coneixement de les agrupacions altres propostes de Compromís per a la festa i es posà a disposició de les agrupacions al grup municipal per tal de fer d’altaveu de les seues propostes.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter