Destacados

La Falla Castielfabib aparece en la web de l’estudi Humer Cover de Nueva York

L’estudi Hume Coover amb seu a Nova York a través de la seua pàgina web www.suckerpunchdaily.com dedicada a recopilar les actuacions, intervencions i projectes més interessants a nivell mundial als camps del disseny orgànic, arquitectura i moda s’ha fet ressò de la Falla Catielfabib-Marqués de San Juan 2012 «Tinc Nostàlgia de Futur».
http://www.suckerpunchdaily.com/2012/07/10/tinc-nostalgia-de-futur/#more-23345
La comissió Castielfabib – Marqués de Sant Joan continua convençuda del gran potencial de la festa de les Falles i de la seua capacitat per atraure a públic molt divers de tot el món. Per això seguirem apostant per posar la nostra humil aportació per fer d’esta festa un referent internacional.
Volem expressar el nostre agraïment a tots aquells que han fet possible aquesta nova etapa en la nostra comissió i compartir l’alegria que ens produeix que es reconega el treball d’una xicoteta comissió a l’altre costat de l’Atlàntic.
Recomanem llegir l’entrevista al nostre artista Miguel Arraiz (en anglés) i també visualitzar el video del procés constructiu de la nostra Falla 2012, realitzat per Raül Climent.
http://www.suckerpunchdaily.com/2012/07/10/tinc-nostalgia-de-futur/# more-23345
http://vimeo.com/44799253
D’altra banda, per segon any consecutiu la revista de tirada nacional AITIM, especialitzada en fusta, publica un article i esta vegada ens ha dedicat la portada al seu número 277.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter