Destacados

La Agrupació de Falles Mercat de Jesús inaugura el lunes la exposición de los primeros MercaJocs de l’Humor Faller

El pròxim dilluns 16 de Juliol, a les 20,30 hores en el casal de la Falla Baró de Patraix- Conca al Carrer Mossén Fenollar, 14, tindrà lloc la inauguració de la exposició dels treballs presentats als primers MercaJocs de l’Humor Faller, que ha organisat l’Agrupació de Falles Mercat de Jesús.

Els MercaJocs, que es van convocar ab la simple idea de potenciar i promocionar l’humor, la gràcia, l’ingeni, la sàtira, el destarifo i desficaci faller i valencià, van nàixer en el recort de la ya per molts oblidada Olimpiada de l’Humor i en la seua primera edició van convocar-se en diverses disciplines artístiques com van ser: El Dibuix, la Fotografia, La Poesia i el Relat Faller.

95 treballs es van presentar a un concurs, que des-de el pròxim dilluns 16, fins el dijous 19 es podran contemplar al casal de la Falla Baró de Patraix- Conca.

L’acte de clausura tindrà lloc el pròxim Dijous 19, on tindrà lloc el lliurament dels Premis de cadascuna de les categories, als seus creadors.

Vos esperem per acompanyar-nos en esta primera mostra d’humor genuïnament faller.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter