Estás en la categoría | 7-Fallas 2012, Actualidad, Noticias

La Falla Salamanca-Conde Altea ha presentado los proyectos de Juanjo García y Paco Torres

El jueves 15 de diciembre ha tenido lugar la firma de contratos y presentación de bocetos de la Falla Salamanca-Conde Altea.

Dado que la falla grande gira sobre el barrio, la comisión ha realizado el acto de la firma de contratos bajo la fuente en honor al Marqués de Campo, sita en la Plaza de Cánovas del Castillo. Una fuente que tendrá una gran importancia en el remate de Juanjo García.

El cuadro de honor y los artistas Juanjo García y Francisco Torres han rubricado los contratos, y posteriormente, ha cerrado la primera parte del acto la foto de familía con los miembros de la comisión.

Ya en el casal, se ha desvelado “El reparajoguets de Cánovas”, el proyecto con el que debuta en solitario en el mundo de las fallas Francisco Torres. Tras un audiovisual, Juanjo García ha mostrado “Per eixemple, l´Eixample”, interesante propuesta que enaltece y critica temas del barrio.

A continuación, Juanjo García ha presentado la imagen corporativa que ha hecho para la Falla Salamanca-Conde Altea.

Falla Salamanca (1) Falla Salamanca (2) Falla Salamanca (3) Falla Salamanca (4) Falla Salamanca (6) Falla Salamanca (7) Falla Salamanca (8) Falla Salamanca (9) Falla Salamanca (10) Falla Salamanca (11) Falla Salamanca (12) Falla Salamanca (13) Falla Salamanca (14) Falla Salamanca (15) Falla Salamanca (16) Falla Salamanca (17) Falla Salamanca (18) Falla Salamanca (19) Falla Salamanca (20) Falla Salamanca (21) Falla Salamanca (22) Falla Salamanca (23) Falla Salamanca (24) Falla Salamanca (25) Falla Salamanca (26) Falla Salamanca (27) Falla Salamanca (28) Falla Salamanca (29) Falla Salamanca (31) Falla Salamanca (32) Falla Salamanca (33) Falla Salamanca (34) Falla Salamanca (35)

LOGO
Logo Falla Salamanca 2012

BOCETO FALLA SALAMANCA-CONDE ALTEA

ARTISTA: JUANJO GARCÍA

LEMA: PER EIXEMPLE, L´EIXAMPLE

SECCIÓN 6B

Boceto falla grande Salamanca 2012

Un histórico y característico detalle de las farolas que iluminan las noches de la Gran Vía del Marqués del Turia, confeccionado con “vareta”, antiguo método de construcción fallera, sirve de elemento principal en la falla que quiere enaltecer y también criticar diversos temas y detalles de este barrio valenciano.
Tomando como remate un reproducción del monumento al Marqués de Campo, símbolo de la Plaza de Cánovas, que es levantado día a día por gente de las Fallas, por tenderos, por la hostelería y por este modesto artesano fallero que se suma a la labor.
Barrio de luces y sombras, barrio vivo que diariamente se transforma, pero que siempre guarda una especial personalidad.
Un homenaje a los que lo hicieron posible, a los artesanos desaparecidos, a los negocios transformados, a las gentes del pasado que nos lo legaron hasta hoy.
También, una crítica a los que intentan despersonalizarlo, a los que en Fallas lo invaden para no se sabe qué diversión, estropeándolo, ensuciándolo, en definitiva, ultrajándolo ante la pasividad de autoridades e impotencia de los vecinos.
Veremos una escena típica del barrio señorial de la Valencia de principios del siglo pasado. Una visión de las antiguas compradoras que iban a las tiendas especializadas y artesanas. Por supuesto, también a aquella joya del Modernismo llamada Mercado de Colón, afortunadamente, hoy recuperado.
Un giño a los antiguos artesanos del comercio: aquellos peluqueros, lecheros, zapateros que fueron desapareciendo a medida que el barrio y el progreso los desplazaba al recuerdo.
Un reproche a esos gamberros que entienden la diversión con emborracharse, ensuciar y despreciar a los vecinos y al barrio con su sola presencia.
Elevemos al cielo con el fuego, lo grande, lo bueno del barrio y convirtamos en cenizas las penas que padece y el desprecio por parte de indeseables, para que en la magia de la noche de San José, se purifique lo malo.

BOCETO FALLA INFANTIL SALAMANCA-CONDE ALTEA

ARTISTA: PACO TORRES

LEMA: ELS REPARAJOGUETS DE CÁNOVAS

SECCIÓN 5

Boceto falla Salamanca infantil 2012

Guión falla infantil 2012:
Cos central i remat

Quan finalisen les clases i sona el timbre en el colege Germans Maristes, una colla d’amics es dirigix cap a un antic almagasén on passen les hores ajudant als chiquets que viuen en el barri de Cánovas. Són experts a jugar i jugar durant hores. Són els que més joguets han trencat i saben com solucionar-ho. Són autèntics profesionals de la diversió. Són els millors en el seu traball. Són els “Reparajoguets”. En el seu taller es dediquen a reparar els joguets que se’ls han trencat als més chicotets del barri, i de pas divertir-se mentres ajuden als atres.
BENVINGUTS AL NOSTRE TALLER
Els reparajoguets de Cánovas.

¿S’ha trencat el teu joguet preferit? ¿No saps com arreglar-ho? No ho dubtes i porta-ho al nostre taller. Els nostres experts en reparació de joguets ho deixaran com a nou.
Horari: Obert des que sona el timbre del cole fins pasada l’hora de berenar.
Dissabtes i dumenges oberts només al matí. Que nosatres també volem jugar!!!
Escenes
Escena 1: El Dr. Peluchón, especialiste en cosir y cantar.
Juanvi és en realitat el Dr. Peluchón, expert en cosir i cantar. En cosir peluixos trencats, clar. Està doctorat per la Universitat de Peluchonia, té un màster en óssos de peluix i nines de drap, és expert en tècniques reparatives de pelfa, cotó i veces. Sap com llevar els chiquets apegats, cosir i solsir, netejar després de jugar en el parc i reparar les orelles arrancades a mossos pels germans menuts. El teu peluix estarà en bones mans, no ho dubtes.
Escena 2: Maese Re-Do-La, chiulant al treballar
Ací tenim Mestre Re-Do-La, que és el nom artístic de Chimet, l’expert en instruments de joguet. És un virtuós del xilòfon de colors, títul de concertista de tambor pel conservatori de Sorollossa del Túria, afinador de pianos electrònics i expert en les cançons d’Hanna Montana.
“Per eixemple, l’Eixample” Conde de Altea 55 bajo, 46005 Valencia
Falla Salamanca – Comte d’Altea 2012 www.salamanca-condealtea.com
Escena 3: Dr. Puncha Repunchant
Joan és el Dr. Puncha Repunchant, expert en la reparació de balons i pilotes. Dins de les seues especialitats destaquen els balons de futbol, dels de reglament i dels chungos de plàstic, pilotes de bàsket, de tenis, balons de plaja, unflables en forma de tauró, flotadors i maneguins per a nadar en la piscina.
El chiquet s’acaba de punchar provant un dels joguets reparats per ell mateix al realisar-li el test antipunchades. El seu taller està rodejat de cactus i objectes que normalment punchen les pilotes i els globos.
El chiquet està tot ple de tiretes i pegats, i al seu voltant veem el que és necessari per a reparar punchades, unflador, pegats, escat, etc.
Escena 4: Dra. Colorida, Colorada, la pintora més salada!!!
És experta en color rosa chiclet, fucsia cotó de sucre, vert moc, gris dofí, blau boli, blanc núvol i taronja fanta (de taronja). Ella és Clara, més coneguda en el taller com Dra. Colorida Colorada, l’experta en colors i pintura. És l’encarregada de pintar els blocs de construcció i va plena de taques de pintura. Està rodejada de pinzells, llapis de colors, tubos de pintura, etc.
Escena 5: Dra. Fusta de la Llauna, expert en joguets antics
Julieta és la Dra. Fusta de la Llauna, experta reparadora en joguets antics. Porta un molinet de vent en la mà i està provant el vent per a fer volar un globo aerostàtic fet de tela i cartó que acaba de ser reparat.
Escena 6: Precaució: Zona de Proves
Paco, el pare de Juanvi, és en este taller el Professor Moltmajor, un pare fora de si, fruint com un boig en els joguets dels seus fills i provant-los per a certificar que també són perfectes perque els més majors se’l passen de maravella jugant en ells. Saltadors, pistoles de rajos láser, consoles, chiquets d’acció en mil possibilitats de joc, coches teledirigits, minimotos, etc.
Escena 7: Papiroflexia… el paper pot ser un joguet!!!
La falla reservaria un espai per a incloure joguets realisats pels chiquets de la comissió. Es podria realisar un taller de papiroflexia, pero sempre fent les obres en papers cridaners de grans formats, perque ixquen figures grans i quede vistós i cridaner.
D’esta manera conseguim unir d’una banda la realisació d’una activitat bonica al mateix temps que fariem que els nanos de la comissió participen en la falla.

Esta noticia ha sido escrita por:

- el cual ha escrito 15882 artículos en Cendra Digital..


Contacta con el autor


television

.

television

.

television

.

television

.

television

.

television

.

television

.

television

Suscríbete

Instagram

facebook Cendra Digital

twitter Logo Cendra Digital

Consumo: 8.72MB 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`????????????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