Destacados

LA PLAZA DEL PINTOR SEGRELLES PRESENTA EL 19 DE NOVIEMBRE «LA FALLA MÉS XICOTETA DEL MÓN»

La Falla Plaça Pintor Segrelles ha decidit enguany, que complix 80 anys des que es plantara la seua primera falla, contractar per al ejercici 2012, a l’artista. Xavier Herrero Martinez , per la seua trajectòria, per ser un artista amb un currículum immillorable i sobretot per ser inovador.

La falla Pintor Segrelles esta consolidada en 1ªB, des de fa anys i vol que Xavi els faça complir un son que portem llargs anys esperant….

Hem començat el son amb la innovacio que ens presenta l´artista amb “La falla més xicoteta del món” per a la cual ha utilizat el software Zbrush amb el qual ha estat modelada íntegrament.

A poc a poc ens ira descobrint sobre esta interessant iniciativa per a la Falla Pintor Segrelles 2012. Vos agradaria saber més? Feu-vos seguidors!

Xavier ha realitzat la falla mes xicoteta del mon, voleu saber com es?, seguiu la seua idea en el facebook; la falla mes xicoteta del mon.

Y el proxim dia 19 de novembre al casal de la falla Pintor Segrelles situat en la Plaza Pintor Segrelles nº 8 a les 11.30 del mati, presentarem «LA FALLA MES XICOTETA DEL MON», de moment anirá enseyandonos mostrant-nos «xicotets» avanços.

¡ Esperem que el son es faça realitat ¡

segrelles

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter