Destacados

PRESENTACIÓ D’ESBOSSOS AGRUPACIÓ FALLES MERCAT DE JESUS‏

Només queden cinc dies…

Tan sol en cinc dies voran la llum els esbossos de les vinticuatre falles que ornaran el nostre vollgut barri de Jesús- Patraix. Dotze comissions, milers d’ilusions. Vinticuatre falleres majors, vinticuatre presidents, vinticuatre somis que mostrarem a tota la Valéncia fallera el próxim DIVENDRES 26 DE NOVEMBRE a les 20 HORES al TEATRE DE LA O.N.C.E. en Valéncia, a la seua seu territorial, Gran Vía Ramón i Cajal 12.

Contarem ab la presència dels 16 artistes fallers que creen, treballen i plantaran totes les falles. Esperem contar també ab la presència de Laura Caballero, Fallera Major de Valéncia i la seua Cort d’honor on resplandix nostra Tania Porta… ¿Qué més se pot demanar? El somi se farà realitat el pròxim divendres. No vos el pergau, esteu convidats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter